Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Allergische reacties

http://erectieshop.nl/img/info-advies/allergischereacties.jpg Bij een allergische reactie denkt men vaak aan een reactie op voedsel. Maar men kan ook een allergisch zijn voor sperma, condooms of glijmiddel. Wat gebeurt er en wat kan je hier tegen doen? Je leest het hier.

Allergisch voor sperma
Het komt niet erg veel voor maar men kan allergisch zijn voor sperma. Dit kan zich uiten na de seks. Het kan zorgen voor lokale zwelling of jeuk, astma of in het ergste geval een anafylactische shock. De reactie wordt veroorzaakt door bepaalde eiwitten in het zaadvocht.

Oplossing Door de man buiten de vagina te laten klaarkomen kan je de allergische reactie voorkomen. Een condoom kan ook een oplossing zijn maar helpt niet altijd. Medicijnen tegen allergieën (antihistaminica) kunnen door je dokter worden voorgeschreven.

Allergisch voor condooms
Heb je last van je huid na het gebruik van condooms. Dan kan het zijn dat je er allergisch voor bent. Je kan last hebben van jeuk en een schrijnend gevoel. De huid is rood, gezwollen of overgevoelig. Niet alle condooms zijn hetzelfde, allergieën voor condooms zijn dan ook op te delen in verschillende allergieën.

Latexallergie
Het kan zijn dat je een overgevoelige reactie hebt op het rubber/latex. Dit wordt vaak veroorzaakt door de eiwitten die in het latexsap voorkomen. Je kan last krijgen van tranende ogen, niezen, problemen met ademhalen, geïrriteerde en jeukende huid en onnatuurlijke zwelling van de geslachtsdelen. Ook een anafalitische shock is mogelijk. De reactie treedt binnen enkele minuten op.

Een latexallergie is onder te verdelen in twee verschillende types. Bij type I treedt de reactie snel op meestal binnen een uur. Het andere type IV ontstaat na langdurige blootstelling aan het allergeen. De klachten ontstaan pas na enkele uren of in sommige gevallen pas na dagen.

Als je allergisch bent voor latex kan je kiezen voor een latexvrij condoom, een vrouwencondoom of lamsdarmcondoom.

Allergisch voor de hulpstoffen
Het kan ook zijn dat je allergisch bent voor de hulpstoffen die bij condooms gebruikt worden zoals, geur-, smaak- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen of het glijmiddel van het condoom kunnen ook een allergische reactie geven.

Allergisch voor glijmiddel
Over het algemeen worden glijmiddelen goed verdragen maar het kan zijn dat een bepaald bestanddeel in het glijmiddel bij jou voor een allergische reactie zorgt. Het kan lastig zijn om te achterhalen door welk bestanddeel dit precies komt. Het beste is om verschillende glijmiddelen te kopen en uit te proberen om dit te achterhalen. Ook kan het gebruik van een droog condoom een oplossing zijn.

Sommige glijmiddelen bevatten zaaddodende middelen of smaak en geurstoffen die een stimulerende of vertragende werking hebben. Het kan zijn dat deze een overgevoelige reactie veroorzaken en je last krijgt van geïrriteerde slijmvliezen, jeuk, roodheid, afscheiding, wondjes, ontstekingen en urineweg en schimmelinfecties.

Tip
Het kan zijn dat de klachten niet komen door een allergische reactie maar dat het de gevolgen zijn van een soa. Ga bij twijfel altijd naar de huisarts om het te laten controleren.

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>