Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Een slappe penis tijdens de seks

http://erectieshop.nl/img/info-advies/slappe_penis.jpg Heb jij last van een slappe penis? Wordt hij niet snel genoeg hard of misschien wel helemaal niet? Verliest hij snel zijn hardheid of wordt hij niet hard genoeg? Een slappe penis is erg vervelend, het kan je onzeker maken en bevordert je seksuele prestaties zeker niet. Vervelend voor jou én je (seks)partner. Lees hier wat je er aan kunt doen.

Wat houdt een slappe penis in?
De penis bevat zwellichamen en zenuwen. Door seksuele prikkelingen van de zenuwen wordt er bloed naar de zwellichamen gestuurd. Met voldoende bloed wordt de penis hard. Wanneer de penis slap blijft of onvoldoende stijf wordt spreken we van een slappe penis. Komt dit iedere keer dat je seks hebt voor dan spreken we van een erectiële disfunctie.

De feiten op een rij
Een erectiële disfunctie komt voor in iedere leeftijdsgroep. Zo heeft 20% van de mannen onder de 40 jaar last van een slappe penis tijdens de seks. Bij mannen boven de 40 jaar komt dit bij 50% voor en boven de 70 jaar zelfs bij 66% van de mannen.

Oorzaken van een slappe erectie
Er zijn verschillende oorzaken die kunnen leiden tot het niet hard genoeg worden van de penis tijdens seksuele stimulatie. Een slechte doorbloeding naar de penis of een te laag testosteron gehalte is een van de meest voorkomende oorzaken. Dit kan ontstaan door een ziekte, medicijngebruik of door een ongezonde levensstijl. Sporten, gezond eten en goed slapen zijn belangrijk om je lichaam, en daarmee ook je penis, optimaal te laten functioneren.

Andere oorzaken die vaak voorkomen zijn een verminderd lust gevoel door stress, een depressie, faalangst of onzekerheid.

Wat kun je tegen een slappe penis doen?
In de meeste gevallen is er gewoon iets te doen aan een erectieprobleem. Belangrijk is om te achterhalen wat de oorzaak is van je probleem. Psychische oorzaken kunnen over het algemeen het beste behandelt worden in samenwerking met een psycholoog. Leefstijl oorzaken kun je zelf aanpakken en lichamelijke oorzaken kunnen in overleg met een arts worden aangepakt.

Tegenwoordig bestaan er gelukkig ook veel middelen die vrij (online) verkrijgbaar zijn en die het krijgen van een stijve penis een stuk gemakkelijker maken.

 • Een erectiepomp kan door middel van een vacuümsituatie meer bloed naar de penis pompen. Vervolgens schuif je een ring om de penis om het bloed niet terug te laten stromen. Met deze pomp kun je zelf bepalen hoe hard je je penis wilt hebben.
 • Natuurlijke erectiepillen bestaan uit natuurlijke ingrediënten waardoor ze geen schadelijke bijwerkingen hebben. Binnen 45 minuten heb je een keiharde erectie waarmee je de seks veel langer kunt volhouden.

Producten die een erectie stimuleren
Klik op het product om het te bestellen

Erectiepil, Libidopil, E-pil, Erectakraft, Erect Recover, Extreme peniscrème, Libido Extreme, LibidoJelly, Original Extreme, VitaErect, Libido Up, Male Get Hard, Penis XL Cream, Rock Hard Flatpack, Rock Hard

Waarom Erectieshop

 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Unieke eigen producten
 • 100% natuurlijke producten
 • Groot assortiment
 • Veilig betalen met o.a. iDeal
 • Snelle levering
 • Discrete verzending
 • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

 • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
 • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>