Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Erectiemiddel - Levitra

Levitra (vardenafil) is een erectiepil wat gebruikt wordt bij erectiestoornissen. Vardenafil zorgt voor een erectie en gaat ongeveer 25 minuten na inname al werken is daarmee sneller dan Viagra. Ook houdt het effect langer aan ongeveer 4 a 5uur.

De werking van Levitra
Door seksuele prikkeling komen er stoffen in het bloed vrij die de slagaders in de penis laat uitzetten. Hierdoor stroomt er bloed in de penis en ontstaat de erectie. Fosfodiësterase remt de aanmaak van stoffen die voor een erectie zorgen. Levitra is een fosfodiësteraseremmer type 5 (PDE5). Ook bevordert Levitra de bloedtoevoer naar de penis. Het effect houdt 4 tot 5 uur aan.

Levitra veroorzaakt geen spontane erectie, er is altijd seksuele prikkeling nodig om een erectie op te wekken.

Het gebruik van Levitra
De werking van Levitra treedt binnen 25 tot 60 minuten op. Neem ruim 25 minuten voor de seksuele activiteit 1 tablet in met voldoende water. Levitra is ook verkrijgbaar in een smelttablet. Deze laat u op de tong smelten zonder water. Neem niet meer dan 1 tablet per dag.

Het is aan te raden de tabletten niet vlak na een zware of vetrijke maaltijd in te nemen. Gebruik Levitra ook niet in combinatie met alcohol of grapefruitsap, dit kan het effect verminderen.

Gebruik het product niet bij overgevoeligheid voor vardenafil of één van de andere bestandsdelen (zie bijsluiter). Ook kan Levitra niet gebruikt worden in combinatie met geneesmiddelen die nitraten bevatten zoals glyceroltrinitraat of geneesmiddelen die stikstofmonoxide afgeven zoals amylnitriet. Ook wordt het gebruik afgeraden bij ernstige hart- of leverproblemen of een recentelijke beroerte of hartaanval.

De dosering van Levitra
Levitra is verkrijgbaar in 5 mg, 10 mg en 20 mg. In overleg met uw arts wordt de dosering bepaald.

Bijwerkingen van Levitra
Zoals alle niet natuurlijke erectiemiddelen kan ook Levitra een aantal bijwerkingen hebben. De meest voorkomende bijwerkingen zijn hoofdpijn, duizeligheid, blozen, een verstopte neus of loopneus en diarree. Bij een allergische reactie op één van de bestandsdelen kan jeuk, huiduitslag, gezwollen lippen/gezicht of kortademigheid voor komen.

Doordat Levitra duizeligheid kan veroorzaken of een verminderd zichtvermogen kan het de rijvaardigheid beïnvloeden.

Vardenafil (Levitra) kopen
Vardenafil is alleen verkrijgbaar op recept. Uw arts kan een recept uitschrijven waarmee u het product kunt kopen bij de apotheek. De prijs is afhankelijk van de dosering en de hoeveelheid tabletten per verpakking. De prijs rond de €25,- per tablet.

Op internet wordt Levitra in een goedkopere variant zonder recept aangeboden. Deze producten zijn echter niet gecontroleerd op de juiste bestandsdelen en kunnen grote gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.

Naast Levitra zijn er nog vele andere effectieve erectiemiddelen op natuurlijke basis verkrijgbaar.
Klik op het product om het te bestellen

Erectiepil, Libidopil, Erectakraft, Libido Extreme,Libido Up, Extreme peniscreme

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>