Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Erotische massagetechnieken

http://erectieshop.nl/img/info-advies/erotische_massagetechnieken.jpg Een erotische massage is een goede manier om je partner extra op te winden. Door de massage langzaam op te bouwen ontstaat er een spanning die niets anders kan doen dan eindigen in een heftige vrijpartij. Lees hier hoe je dit kunt aanpakken.

Benodigdheden:
Zorg voor een warme tochtvrije ruimte waar niemand jullie kan storen, sluit eventuele ramen, deuren en gordijnen. Zet een rustig zwoel muziekje op en doe het licht uit. Zet veel kaarsen neer. Geurkaarsen doen het ook altijd goed. Er zijn zelfs massagekaarsen die voor een romantische sfeer zorgen en speciaal kaarsvet bevatten wat je over je partner heen kunt gieten zonder brandwonden te krijgen.

Zorg voor een zachte ondergrond zoals een bed of een zacht kleed en eventueel een kussen. Leg ook een paar handdoeken klaar.

Gebruik een massagemiddel op waterbasis, deze is makkelijk uit je beddengoed te wassen. Het liefst gebruik je een massagemiddel die ook geschikt is als glijmiddel zodat je de erotische massage kunt eindigen met een happy-end. Deze middelen zijn in tegenstelling tot andere massageoliën niet schadelijk voor condooms.

Een erotische massage kun je extra opwindend maken door gebruik te maken van een veer of massagekaars. Ook door met een vibrator langs gevoelige plekken van het lichaam te gaan zal veel opwinding ontstaan.

Hoe pak je een erotische massage aan?
Een goede voorbereiding is het halve werk. Verzamel daarom alle benodigdheden en creëer een romantische sfeer. Steek de kaarsen aan, zet de muziek op, dim de lichten en leg alles klaar.

Het uitkleden van je partner doe je op een sensuele manier. Maak er een verleidingsspel van waarbij je je partner overal kust en aanraakt en langzaam alle kleding verwijderd. Laat je partner op de buik op het bed of het kleed liggen. Eventueel kun je het hoofd ondersteunen met een kussen. Ga vervolgens naakt bovenop hem/haar zitten.

Massagetechnieken

Wat je partner lekker vindt is per persoon verschillend. Probeer verschillende plekken en technieken uit en kijk goed naar de reacties. Ga niet meteen naar het geslachtsdeel. Het is de bedoeling dat je partner opgewonden wordt en er naar gaat verlangen dat je zijn/haar erogene zones aanraakt, stel dit dus zo lang mogelijk uit.

Begintechniek
Wrijf het massagemiddel warm tussen je handen en begin met masseren. Begin bij de onderrug en ga langzaam omhoog zonder druk uit te oefenen op de ruggenwervels. Boven aangekomen wrijf en kneed je langs de zijkanten naar beneden. Herhaal dit een paar keer.

Zijwaartse rug-massage
Ga aan de zijkant staan of zitten. Begin onderaan de bovenrug en werk langzaam naar boven. Glij met beide handen om en om langs de zijkant van de rug omhoog. Werk van de heupen naar de nek en boven aangekomen laat je je handen weer naar beneden glijden. Herhaal dit een aantal keer en doe daarna aan de andere zijkant het zelfde.

Het midden van de rug
Geef wat druk met je duimen op de spieren langs de wervelkolom. Draai rondjes naar boven en buiten. Doe dit met beide handen om en om. Draai drie tot vier keer en ga daarna iets omhoog. Boven aangekomen laat je je handen langzaam naar beneden glijden. Herhaal de draaiende bewegingen vervolgens langs de andere kant van de wervelkolom.

De hele rug
Ga bij het hoofd staan en begin met beide handen net onder de nek. Laat je handen langs de ruggengraat naar beneden zakken. Voer een lichte druk uit. Beneden aangekomen glijden beide handen met een lichte druk langs de zijkanten omhoog. De eerste keer ga je helemaal terug tot de schouderbladen, de tweede keer tot onder de schouderbladen en de derde keer tot net boven de heupen.

Billen
Masseer de billen eerst zachtjes door knedende bewegingen met je duimen te maken. Voer de druk langzaam op. Begin met één bil tegelijk, vervolgens de andere bil en uiteindelijk twee billen tegelijk.

Borst en tepels
Bij het masseren van de borst en tepels voer je weinig druk uit, hier maak je meer strelende bewegingen. Streel zachtjes rond de borstkas en ga langzaam richting de tepel van één borst. Lik rond de tepel en bijt er eventueel zachtjes in. Ga daarna verder met de andere borst.

Buik en navel
De buik is heel gevoelig, zet daarom geen druk. Glij langzaam met je handen over de buik en richting de navel. Maak cirkelende bewegingen om de navel. Maak de bewegingen steeds groter zodat je dichter bij de schaamstreek komt.

Binnenkant van de benen
Masseer de binnenkant van de benen dicht langs de schaamstreek. De spanning zal toenemen. Streel zachtjes van boven naar beneden maar raak de schaamstreek net niet aan.

De schaamstreek
Wanneer de spanning op een hoogtepunt komt kun je langzaam naar de schaamstreek masseren. Begin bij de heupen, liezen en vervolgens richting het geslachtsdeel. Maak plagerige bewegingen en likjes.

Producten voor een erotische massage
Klik op een product om het te bestellen

Bodylube SB 250ml, Bodylube WB 250ml, NORI Massage, Bodylube WB 500ml, Bodylube SB 500ml, Bodylube SB 100ml, Bodylube WB 100ml, JouJou massage Citrus, JouJou massage Vanille, Massage Candle Exotic Delight, Massage Candle Hot Summer, [[http://erectieshop.nl/shared%20info?cat=Massage&product=Massage%20Candle%20Appletini%20Cocktail&|Massage Candle Appletini Cocktail

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>