Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Gevoelloze clitoris

http://erectieshop.nl/img/info-advies/gevoelloze_clitoris.jpg Bij de meeste vrouwen is alleen penetratie niet voldoende om een orgasme te krijgen. Stimulatie van de clitoris is daarbij erg belangrijk. Toch zijn er vrouwen die weinig gevoel in hun clitoris hebben en hierdoor moeite hebben om tot een hoogtepunt te komen. Dit kan verschillende oorzaken hebben.

Waar zit je clitoris?
De clitoris is een klein bolletje op het punt waar de schaamlippen bij elkaar komen. Er zit een klein stukje voorhuid overheen. Tijdens stimulatie zwelt de clitoris op en wordt tussen de 3 en 8 mm groot.

Het stimuleren van de clitoris
Wanneer een vrouw voldoende opgewonden en geil is stroomt er veel bloed naar de clitoris. Deze zwelt dan wat op en wordt zeer gevoelig. De clitoris kan gestimuleerd worden met de vingers, mond of vibrator. Sommige vrouwen vinden het lekker om direct op de clitoris gestimuleerd te worden en andere meer rondom of net er tegenaan. Veel mannen nemen hier tekort de tijd voor. Vrouwen hebben ongeveer 20 minuten nodig om tot een hoogte punt te komen. Daarom is het belangrijk je partner te vertellen of te laten merken wat je lekker vindt en dat hij nog even door moet gaan.

Geen gevoel in de clitoris
Er zijn verschillende oorzaken waardoor een vrouw weinig tot geen gevoel kan hebben tijdens het stimuleren van de clitoris. De meest voorkomende oorzaak is dat de voorhuid de clitoris bedekt. Dit is eenvoudig op te lossen door je schaamlippen iets uit elkaar te houden en de voorhuid omhoog te trekken.

Ook kan het zijn dat de vrouw een kleine clitoris heeft en daardoor minder gevoel heeft. Vrouwen met een grote clitoris ervaren over het algemeen het meeste genot tijdens de seks. Om je clitoris te vergroten kun je gebruik maken van natuurlijke middelen om de bloeddoorstroming naar de clitoris te verbeteren. De clitoris zal opzwellen en daardoor gevoeliger zijn.

Door het gebruik van sommige medicijnen kan je libido minder worden en ook het gevoel in je clitoris afnemen. Ook kan na een operatie of behandeling het gevoel in de clitoris weg zijn. Dit is vervelend maar gelukkig zijn er nog meer mogelijkheden om tot een seksueel hoogtepunt te komen.

Stimulatie van de G-spot
De clitoris loopt door aan de binnenkant van je lichaam. De G-spot is ook onderdeel van de clitoris. Bij stimulatie van binnenuit kan deze ook voor veel genot zorgen. De G-spot is een geribbeld stukje huid dat op ongeveer 3-5 cm in je vagina ligt. Om deze te kunnen voelen moet je je vingers iets omhoog naar je navel drukken. Het stimuleren van de G-spot is een goede manier om toch tot een hoogtepunt te kunnen komen.

Sommige mannen hebben een ligt kromme penis waardoor zij de G-spot gemakkelijk bereiken. Heeft jouw partner deze niet dan kun je zijn penis zelf naar de G-spot sturen door bovenop hem te gaan zitten of hem achterlangs te laten penetreren. Ook met een vibrator met een krom uiteinde kun je de G-spot goed bereiken.

Producten die de clitoris stimuleren
Klik op een product om het te bestellen

Clito Gel, G-Spot Opium, ViaGel of Women, Intimate Stimugel of women

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>