Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Standjes voor een grote penis

http://erectieshop.nl/img/info-advies/standjes_grote_penis.jpg Bij Erectieshop.nl vind je veel producten om je penis te vergroten. Maar het is ook belangrijk te weten hoe je deze grote penis moet gebruiken. Voor je partner kan het namelijk nogal vervelend of pijnlijk zijn als je er niet goed mee om kunt gaan. We geven je een aantal tips en standjes voor het juiste gebruik van een grote penis.

Tips voor een dikke penis
Met een dikke penis kun je vrouwen goed stimuleren. De meeste zenuwen liggen bij een vrouw rond de ingang van de vagina. Een dikke penis vult de vagina goed waardoor de zenuwen tijdens de penetratie geprikkeld worden. Om een dikke penis goed in de vagina te kunnen bewegen zonder dat het pijn doet is het belangrijk dat de vrouw nat genoeg is. Een uitgebreid voorspel kan hier aan bijdragen en zal ze zeker waarderen. Eventueel kun je hierbij een gel of crème voor extra prikkeling van haar clitoris voor gebruiken. Ook maakt glijmiddel de penetratie soepeler.

Sommige vrouwen moeten even wennen aan een dikke penis voor ze het lekker vinden. Laat de vrouw haar benen zo wijd mogelijk openen zodat de vagina ook wijder open staat. Bouw de snelheid van de penetratie langzaam op. Na een tijdje zal ze gewend raken en er zeker van genieten.

Tips voor een lange penis
Met een lange penis kan een man diep penetreren. Niet iedere vrouw vind dit prettig, het kan pijnlijk zijn als de baarmoedermond geraakt wordt. Er zijn een aantal standjes waarbij minder diep gepenetreerd kan worden of waarmee de vrouw de diepte kan bepalen.

Missionaris standje
Dit is het meest bekende standje en over het algemeen de minst pijnlijke. De vrouw kan haar benen bij elkaar houden om de diepte van de penetratie te bepalen. De ingang van de vagina wordt nauwer zodat de man minderdiep naar binnen komt.

Doggystyle
Door de vrouw haar rug te laten bollen in plaats van in een holle stand te houden komt de penis minder diep in de vagina.

De vrouw bovenop
Door boven op de man te gaan zitten kan de vrouw de diepte van de penetratie bepalen. De vrouw voelt zelf het beste wat ze lekker vindt en neemt in dit standje de leiding. Eventueel kan ze de penis bij de basis vastpakken zodat hij minder diep naar binnen kan.

Anaal
Anale seks wordt niet door iedereen gewaardeerd maar het penetreren met een lange penis doet minder pijn dan bij vaginale seks. Eventueel kan glijmiddel gebruikt worden om de penetratie nog soepeler te maken.

Producten die een natuurlijke penisvergroting stimuleren
Klik op een product om het te bestellen

Libido7, LibidoMax, More Penis, Larger Penis, Biggest Penis, Penis Power crème, Pro7, Male XL, Penis XL Duo, Penis XL Cobeco, Libidopomp, Penis XL Stretcher, Vacurex

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>