Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Veel voorkomende prostaatproblemen

http://erectieshop.nl/img/info-advies/prostaat.jpg Veel mannen krijgen op latere leeftijd prostaatklachten en plasproblemen. Er zijn verschillende klachten die voorkomen. Zoals pijn bij het plassen, een zwakke urinestraal, vaak moeten plassen, nadruppelen of zelfs incontinentie. Deze klachten kunnen veroorzaakt worden door ontsteking, prostaatvergroting of zwakke sluitspieren.

Zo werkt de prostaat

De prostaat is een klier die onder de blaas zit en om de plasbuis heen ligt. De plasbuis vervoert urine vanuit de blaas en zaadcellen vanuit de balzak. De prostaat produceert zaadvloeistof deze wordt bij de zaadcellen gevoegd als de man klaarkomt. Deze vloeistof zorgt ervoor dat de zaadcellen levend de eicellen van de vrouw kunnen bereiken.

Prostaatontsteking

Door een ontsteking zwelt de prostaat op en wordt de plasbuis dicht gedrukt. Hierdoor wordt het moeilijker om te plassen en kan het plassen ook pijn doen. Dit geeft een branderig gevoel tijdens het plassen maar ook kan een ontsteking zorgen voor pijn in de onderbuik, liezen, rug en tussen de anus en balzak. Een prostaatontsteking wordt meestal door bacteriën veroorzaakt die via de plasbuis de blaas binnen komen en via de blaas in de prostaat doordringen. Een prostaatontsteking kan ook het gevolg zijn van een seksueel overdraagbare aandoening.

Prostaatvergroting

De prostaat groeit vanaf de pubertijd. Een vergroting van de prostaat is normaal en valt niet te voorkomen. Het levert klachten op als de prostaat in zo'n mate vergroot is dat de blaasspieren niet genoeg kracht meer hebben om de urine door de plasbuis te stuwen. Ongeveer een derde van de mannen boven de vijftig jaar heeft een zodanige vergroting dat de plasbuis wordt dichtgedrukt. U kunt een prostaatvergroting herkennen aan de volgende klachten:

– Een zwakke urinestraal
– Vaak moeten plassen
– Nadruppelen
– Loze aandrang tot plassen
– Langzaam op gang komen van het plassen
– Moeite met het ophouden van de plas

Veel prostaatklachten beginnen mild maar mannen lopen dikwijls te lang rond met klachten. Hierdoor verergeren de klachten en kan voor ernstige complicaties zorgen. Vernauwing van de plasbuis kan er voor zorgen dat er urine in de blaas achter blijft. De blaaswand rekt uit en uiteindelijk kan er urine achter blijven ook wel retentie genoemd.

Prostaatkanker

Prostaatkanker komt veel voor in Nederland. De klachten bij prostaatkanker lijken sprekend op die van een goedaardige prostaatvergroting en gaat er vaak mee samen. Prostaatkanker groeit langzaam. Bij de meeste mannen ontstaat er op latere leeftijd een tumor. Meestal groeit deze zo langzaam dat het niet direct bedreigend is voor de gezondheid, voordat het bedreigend wordt overlijdt de man aan een andere aandoening. Deze vorm van kanker kan uitzaaien, dit gebeurt dan naar de botten of de lymfeklieren.

Producten die uw prostaat beschermen en onderhouden
Klik op het product om het te bestellen

Prostaformula,VitaProsta, ProstaatFit

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>